fbpx

Niet meer vliegen naar de natuur

Na het verschijnen van het zoveelste rapport over klimaatverandering door het IPCC hebben we er nog eens goed over nagedacht. Vliegen is 3 tot 11 keer vervuilender dan dezelfde reis per auto of trein. We hebben dan ook besloten om geen natuurfotografiereizen meer aan te bieden waarbij gevlogen wordt.

Concreet betekent het dat we naar prachtige gebieden gaan die zijn te bereiken met ons busje (8 mensen in 1 auto) of naar bestemmingen die we kunnen bereiken per trein.

We zijn dan ook hard aan het werk om ons nieuwe huis in de Bourgogne (Frankrijk) klaar te maken voor groepen fotografen. Volgend jaar komt er een reis naar Schotland en nog dit voorjaar bieden we een reis aan naar de verrukkelijke Viroinvallei. Gelegen in de zuidelijke Ardennen is dit een toplocatie voor vlinderfotografie. Deze reis is in samenwerking met een van de grootste vlinderkenners van Nederland, Kars Veling van De Vlinderstichting. Ook staan een reis in het rivierengebied tussen Lek en Linge en een reis naar Schiermonnikoog op het programma.

Het blijft onze passie om je in contact te brengen met de mooiste natuur, daarvan te genieten en er voor te zorgen!

Connecting To Nature

Fotosafari Tussen Lek en Linge

Vlindersafari Viroinvallei

 

Fotosafari Schiermonnikoog

Fotosafari op maat

Wil je meer weten over ons aanbod?

Aarzel niet en neem contact met me op!

Al onze fotosafari’s vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.
All our fotosafari’s are covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website.
Alle unsere Fotosafaris unterliegen dem Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant.