We hebben de afgelopen tijd eens goed nagedacht over onze fotosafari’s en we gaan het ietwat anders doen.

Het gemak waarmee we de afgelopen jaren de hele wereld over vlogen naar mooie locaties en soorten is voor ons, maar ook voor veel van onze deelnemers, minder vanzelfsprekend geworden. Prachtige natuur is ook dichter bij huis te vinden. Zeker nu we een tweede thuis hebben gevonden in de Bourgogne. Op zo’n 8 uur reizen van Nederland, met de auto of de trein, ligt een wereld vol prachtige landschappen, nieuwe kansen voor macrofotografie, vogels en wild, kortom een eldorado voor natuurfotografen.

Vliegen we dan nooit meer ergens heen? Zo zwaar is het nu ook weer niet. We blijven verliefd op Finland in de herfst, met beren, korhoenders, veelvraat en meer. Maar als we ergens heen gaan met het vliegtuig compenseren we onze CO2 uitstoot en werken we samen met lokale partners.

Het blijft onze passie om je in contact te brengen met de mooiste natuur, daarvan te genieten en er voor te zorgen!

Connecting To Nature

Fotosafari Tussen Lek en Linge

Fotosafari Bourgogne

Foto Henkjan Kievit Icarusblauwtje

Vlindersafari Ardennen

Fotosafari FInland

Fotosafari Schiermonnikoog

Fotosafari op maat

Wil je meer weten over ons aanbod?

Aarzel niet en neem contact met me op!

Al onze fotosafari’s vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.
All our fotosafari’s are covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website.
Alle unsere Fotosafaris unterliegen dem Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant.